Meny
21569812

Profesjonell eller installatør?

Oppdag dine personlige fordeler
  • Opptil 5 års garanti

  • 10000+ produkter

  • Firma: Kjøp nå betal senere

Søk LYSKILDE OG ARMARTUR

Lyskilder til gode priser hos Lampedirekte.no

Hos Lampedirekte.no kan du finne billige pærer og armaturer fra Philips, Sylvania og Osram. Du kan finne LED-pærer, lysrør og GU10 til konkurransedyktige priser. Vi har et stort utvalg - LED-panel, LED spotlights, LED-lysrør, damplamper til kontorer, resturanter og butikk. Alle er velkomne til å handle på Lampedirekten.no:  privatkunder, bedrifter og offentlige organisasjoner!

Kvalitetsprodukter

Vi har anerkjente og kvalitets varemerker i vores sortiment, Vi har LED-lyskilder for både innendørs og utendørs belysning. Vi vil gerne hjelpe deg med å spare energi ved at skifte til LED-lyskilder. Kontakt os for at foreta en bestilling, pristilbud eller teknisk information. Alle priser på Lampedirekte.no er ekskl MVA.

Gratis levering på bestillinger over 1000 kr!

De mest populære Philips og Osram lyspærer er alltid på lager, slik at du får en svært rask leveranse. Så snart vi har registrert din betaling, sendes varene fra vårt lager i Nederland, og du vil normalt motta pakken din innen 2-4 arbeidsdager. Vi bruker UPS for levering av dine produkter. For bestillinger over kr 1000,- ekskl. MVA er det gratis frakt*. Læs mere om importkosnader under levering.