Meny
21569812

Profesjonell eller installatør?

Oppdag dine personlige fordeler
  • Opptil 5 års garanti

  • 10000+ produkter

  • Firma: Kjøp nå betal senere

B2B & B2C

Lampedirekte er en leverandør av Philips lyskilder og tilleggsutstyr. Vi er i stand til å tilby deg våre produkter til de laveste prisene takket være vårt nære samarbeid med Philips og vår tette oppfølging av markedet. Produkter som er på lager blir normalt sendt dagen etter. Lampedirekte leverer til både bedrifter og private kunder.

Entreprenører B2B

Lampedirekte har vært i stand til å forsyne en rekke bedrifter med Philips LED-lyskilder i ulike områder som kontorer, High-bay til varehus, LED-lysrør til fabrikker, LED-paneler til skoler, spot-pærer til museum, damplamper til butikker osv. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du er en bedrift som ønsker å kjøpe fra oss, og vi vil med glede gi et tilbud til deg. Jo mer du kjøper, jo mer sparer du!

Private kunder – B2C

Private kunder er velkommen til å handle hos Lampedirekte.no. Du kan kjøpe den mengden som passer deg, og du er ikke  forpliktet til å kjøpe hele pakker. Hos Lampedirekte er ingen bestilling for liten! Våre medarbeidere vil gjøre sitt beste for å sikre at selv den minste bestilling er godt pakket og sendt på en sikker måte.

Vår kundeservice vil med glede hjelpe deg dersom du trenger hjelp eller veiledning.