Dimmes uten en dimmer?

Philips SceneSwitch lamp

Sceneswitch er pæren som kan dimmes uden dimmer. SceneSwitch er en LED-lyskilde, med 3 lysindstillinger, Du trenger ikke dimmer eller ekstra montering. Lyskilden fungerer sammen med den eksisterende lysbryteren på veggen.


Hvad er fordelene ved Philips SceneSwitch?

Bare erstatt din nåværende lyskilde med en SceneSwitch LED-lyskilde. Du kan da velge ønsket lys ved å bare klikke på strømbryteren. SceneSwitch fungerer perfekt med den strømbryteren du allerede har, og du trenger ikke å installere noe som helst. Fleksibel og enkel.


Lampen husker forrige innstilling automatisk hvis bryteren slås av i lenger enn seks sekunder, lampen er ikke egnet for bruk med dimmere. Med en levetid på opptil 15 000 timer slipper du maset med å skifte lyspærer ofte, og du kan nyte en perfekt belysningsløsning i mange år. LED-teknologi sparer opptil 80 % energi sammenlignet med vanlige lyspærer, og du sparer penger år etter år. Den bidrar også til å ta vare på miljøet.


Dimmen philips sceneswitch Du kan endre lysinnstillingen fra klart lys til naturllig lys og få en hyggelig varm glød
1:         100% Lys         8W         2700 Kelvin          (varm)        
2:         40% Lys         5W          2500 Kelvin         (meget varm)        
3:         10% Lys           2W         2200 Kelvin         (ekstra varm)        

I tillegg til hjemmebruk er denne smarte lyskilden også egnet for hoteller, restauranter, butikker, offentlige områder og kontorer.