Meny
21569812

Profesjonell eller installatør?

Oppdag dine personlige fordeler
  • Opptil 5 års garanti

  • 10000+ produkter

  • Firma: Kjøp nå betal senere

Velg å spare, velg LED

 

Hva hvis dine halogenlamper slutter å virke? 

Lampedirekte gir deg to måter å effektivisere ditt energiforbruk!!

 

Kvalitet, effektivitet, og sparing.

 

Har du tro på at disse ordene kan beskrive et enkelt produkt? Hvis ikke, ber vi deg følge nøye med på det vi vil fortelle deg ettersom dette vil forandre din mening… Og vi er ikke trykkekunstnere!

 

Halogen Any-Lamp

Ettersom halogenpærer finnes til ganske rimelige priser som skaper en hyggelig og koselig atmosfære, representerer de den vanligste  type teknologi for belysning.

 

 

Her på Lampedirektes blogg, vil vi vise deg vår fantastiske mulighet til å revolusjonere ditt syn på belysning!

 

La oss anta at de fleste av oss har utstyrt huset sitt med halogen spottere, på grunn av at de har et moderne design og et varmt lys. Fantastisk valg! Men når disse pærene brenner ut, hva er det neste du gjør?

 

 

Du kan enkelt erstatte den med den samme lyspæren, eller en tilsvarende pære slik som

 

. Merk! Disse lampene fungerer som oftest med en spenning på 12V og du trenger en transformator for å konvertere den elektriske spenningen fra 230V.Slik som

 

Halogenlampen er en enkel løsning og det går raskt å skifte ut gamle pærer …  en tidsbesparende holdning, men ikke den optimale løsningen, ingen merkbare endringer og ingen energibesparende teknologi! 

 

LED Any-Lamp
 

Hva du egentlig burde gjøre er å skifte til . Og hva


transformator lenger! Dette tiltaket vil hjelpe deg å redusere energikostnader ettersom transformatorer ikke gir noen energibesparende fordeler. Faktisk, så vil den bare gjøre strømregningen din høyere! med transformatoren som trenges for å få 12V lampen til å fungere? Den kan du bare glemme, du trenger ikke noen 

 

Produktet vi anbefaler er en og representerer akkurat de tre egenskapene nevnt i innledningen: kvalitet, effektivitet og sparing!

 

Her kan du se hvorfor!

 

Med en levetid på 50 000 timer og wattstyrke på 5.4W, vil LED teknologien gi deg en varm belysning, reduserte vedlikeholdskostnader, og sparte penger takket være et redusert energiforbruk på opp til 90%!

 

Viktige steg vist i videoen:

  • Hvordan fjerne halogenlampen
  • Hvordan fjerne transformatoren
  • Hvordan koble GU10 kontakten til strømkilden
  • Hvordan installere den nye LED lampen
  • Nyt den effektiviteten og kvaliteten av din nye belysning