Forrige

Bytt til LED-belysning

Trenger du hjelp eller rådgivning?

Du er alltid velkommen til å kontakte oss.
23961097

Fakte om LED- belysning

LED lyskilder har et meget lavt energiforbruk, og lang levetid. Derfor er de billigere i drift og for mange det foretrukne valget. Lys påvirker våres velvære og gir oss energi til å takle en lang dag. LED belysning kan brukes overalt. Fra hjemmet, kontoret, på lageret og i butikker.

RA-verdi (CRI)/Fargegjengivelse


Indikerer pærens evne til å gjengi en naturlig farge på et objekt. Sollys har en RA-verdi på 100. I hjemmet brukes RA-verdier mellom 80-89, mens det i butikker brukes verdier mellom 90-99.


Bare kaldt lys? Nei!


Fargetempraturer angis i Kelvin (K), og skalaen går fra 0-10.000 K. Jo lavere tempratur, desto varmere lys. Varme farger ligger på 2.700-3.300, nøytrale farger på 3.300- 5.000, mens kalde farger om dagslys ligger over 5.000 Kelvin.


Inneklima og miljø


De tradisjonelle belysningsløsningene bruker en stor del energi på varme og mindre på lys, mens LED nesten ikke avgir varme. De ulike kvalitetene LED innehar er med på å forbedre inneklima og optimalisere yteevnen. LED-lyskilder inneholder ei heller kviksølv, noe som kommer miljøet til gode.LED-lys er ikke dyrt!


LED-lyskilder er kanskje dyrere ved innkjøp enn gamledagse halogenpærer, men grunnet det lave energiforbruket og den lange levetiden, vil invisteringen fort tjenes inn igjen. Utover den årlige besparelsen på stømforbruket sparer du også på innkjøp av pærer. For eksempel tilsvarer 1 LED-pære 7 halogenpærer når det kommer til levetid.


loading

Vennligst vent...

Fortsett å handle
Vis handlevogn