Forrige

Lampedirekte Basic Connectors

Lampedirekte Basic Connectors

Beskrivelse Lampedirekte Basic Connectors

Lampedirekte Basic Connectors

Lampedirekte Basic Connectors lar deg enkelt bytte lampesokkelen på ditt armatur, slik at du kan bruke dine lyspærer .

Lampedirekte Basic Connectors egenskaper

> Lampedirekte Basic Connectors er fra vårt eget merke, derfor kan vi forsikre om at kvaliteten er på topp. Disse kontaktene gjør det enkelt for deg å bytte lampesokkelen på ditt armatur, slik at du kan bruke dine LED eller halogenpærer. Vi tilbyr kontakter til følgende lampesokler:

  • GU5.3
  • GU10
  • G12 (CDM-T)
  • PG12-1 (SDW-T)
Kontaktene er tilgjengelige med enten 15cm eller 19cm kabel.

Merk: Om lyspæren du kjøper har GU5.3 sokkel, behøver du ikke ekstra koblinger, ettersom de allerede er inkludert på armaturet.

Bruk

Det finnes mange kontakter tilgjengelig, så les beskrivelsen for å forsikre deg om at du har valgt den rette for ditt armatur. Du må også ta hensyn til typen, lengden og wattstyrken på din lyspære og ditt armatur. Om du behøver å endre sokkelen på din lyspære kan du se våre adaptere.

Les merSwipe Up

Begrenset lagerbeholdning

Dette produktet er faset ut av produsentens sortiment. Kjøp det siste nye fra denne referansen til en redusert pris nå på Lampedirekte!

Ikke nok kvantitet?
  • Se våre anbefalte alternativ nedenfor.
Ute etter mer informasjon?
  • Ta kontakt med vår profesjonelle kundeservice.

Forventet inn på lager

På Lampedirekte er vi stolte av å ha svært trygge og pålitelige leveringsvilkår. Likevel, er vi avhengig av punktlige oppdateringer fra våre leverandører, og dessverre kan vi ikke alltid 100% garantere eksakt leveringstid på våre produkter. Ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice dersom du har noen spørsmål!

loading

Vennligst vent...

Fortsett å handle
Vis handlevogn