Forrige

Lampedirekte Basic Incandescent Candle E14

Finn ditt produkt ved hjelp av søkefiltrene

Wattstyrke

Lampedirekte Basic Incandescent Candle E14

  • Wattstyrke

Beskrivelse Lampedirekte Basic Incandescent Candle E14

Er du interessert i kjøpe tradisjonelle glødepærer med en E14 sokkel? Lampedirekte.no tilbyr deg Lampedirekte Basic Incandescent Candle E14 for en utrolig hyggelig pris, og levering rett på dør!

Lampedirekte Basic Incandescent Candle E14

Lampedirekte Basic Incandescent Candle E14 gir lys ved bruk av en glødetråd som varmes opp til en høy temperatur når strøm passerer gjennom, resultatet er det utgis både lys og varme. Denne formen av belysning, gir pæren et varmt lys med en fargetemperatur på Kelvin, og har en reflektor som forsterker pærens lysstråler. Denne lyspæren er dimbar og har en E14 sokkel, og kan derfor enkelt passe inn i dine nåværende armaturer. Videre så har Lampedirekte Basic Incandescent Candle E14 har følgende spesifikasjoner:

  • Watt
  • Spenning: 38838 V
  • Fargegjengivelse: Ra
  • Gjennomsnittlig levetid på timer
  • Diameter:  mm

Dersom du ønsker å bytte til mer energisparende og miljøvennlige LED-teknologi, kan du finne tilsvarende modell her: LED lys , ved å bruke filteret til venstre for å søke etter egenskaper som lampesokkel, wattstyrke, fargetemperatur, spenning osv.

Nyt den unike lyskvaliteten glødepærer kan tilby deg og kjøp Lampedirekte Basic Incandescent Candle E14!

Les merSwipe Up

Begrenset lagerbeholdning

Dette produktet er faset ut av produsentens sortiment. Kjøp det siste nye fra denne referansen til en redusert pris nå på Lampedirekte!

Ikke nok kvantitet?
  • Se våre anbefalte alternativ nedenfor.
Ute etter mer informasjon?
  • Ta kontakt med vår profesjonelle kundeservice.

Forventet inn på lager

På Lampedirekte er vi stolte av å ha svært trygge og pålitelige leveringsvilkår. Likevel, er vi avhengig av punktlige oppdateringer fra våre leverandører, og dessverre kan vi ikke alltid 100% garantere eksakt leveringstid på våre produkter. Ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice dersom du har noen spørsmål!

loading

Vennligst vent...

Fortsett å handle
Vis handlevogn