• Fri frakt på ordrer over kr. 1250,-
  • Firma: Kjøp nå betal senere
  • Bestil mer, betal mindre
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • All-in garanti inntil 5 år

Forespørselen din er sendt inn!

Vårt salgsteam vil kontakte deg så snart som mulig. Vi vil se på informasjonen din sammen og sette sammen dine personlige fordeler. Takk for din henvendelse!

LINDEN Merker

Lampedirekte har en egen merkevare av topp kvalitet, kalt LINDEN! Kjente merkevarer som Philips og Osram er generelt dyrere enn ukjente eller private merkevareprodukter. Dette er vanligvis på grunn av kvalitet, men det er også for omdømmet til merkenavnet.

Lampedirekte.no tilbyr LINDEN merket som er innovative, produkter av høy kvalitet til en hyggelig pris. Dette gjør det mulig for flere å kjøpe produkter av høy kvalitet til en konkurransedyktig pris.

              


LINDEN er merket til Lampedirekte.no. Jeg, Bram van der Linden, direktør i Lampedirekte, vil personlig garantere deg den utmerkede kvaliteten på våre LINDEN lys og kabler.
 

LINDEN Sortimenet

Det finnes ulike typer produkter i serien med varer som lamper, armaturer og koblinger:

 

LINDEN LED STRIP

Linden LED Strips er tilgjengelig i seks forskjellige varianter. Rød, blå, grønn, ± 2700K, ± 3200K og ± 8000K. Disse rullene på 5m kan justeres i lengde, og er svært enkelt å installere!
 

LINDEN Innfelt Lysrør Armatur

LINDEN innfelt lysrør armatur er tilgjengelig for Philips TL5 og Philips TL-D lyskilder og er egnet for taksystemer. Armaturene leveres med Philips pærer og forkoblinger.
 

LINDEN Batten Lysrør Armaturer

LINDEN batten lysrør armaturer ha en hette som reduserer tapet av lys. Armaturen kan være knyttet til hverandre, og er svært egnet for arbeidsrom.
 

LINDEN Vanntett Lysrør Armaturer

LINDEN waterproof fluorescent fixtures er egnet for våtrom fordi den har en IP65 klassifisering. Denne klassifiseringen garanterer at armaturen er støv og vanntett.

 

LINDEN PL Downlights

LINDEN PL downlights er tilgjengelig med en eller to PL lamper og har et standard monteringsmål. LINDEN downlights er utstyrt med Wieland-tilkoblinger.
 

LINDEN Spotlights

LINDEN Spotlights finnes i to varianter - runde og firkantede. I tillegg kan du velge mellom fast og justerbar belysning. De firkantede halogenlampene er tilgjengelig i enkelt og dobbelt beslag.
 

LINDEN Cables & Connectors

De finnes en rekke i utvalget til  Any-Lamp.co.uk. Kan du finne Wieland kontakter, universalkabler, kabler og GU10 kontakter.

(vær oppmerksom på at alle plugger er den europeiske standarden to støpsler.)