Forrige

Noxion LED vegg - taklampe Pro

Finn ditt produkt ved hjelp av søkefiltrene

Fargekode

Beskrivelse Noxion LED vegg - taklampe Pro

Noxion Skottlampe IP65 Veggarmatur

Produktbeskrivelse:

Nixon Skottlampe IP65 er et meget pålitelig LED-armatur, egnet til bruk på vegg og tak. Spesielt i gallerier, trapper, parkeringshus, gangveier og som sikkerhetsbelysning. Denne armatur kan brukes både innendørs og utendørs. Denne armatur kan tåle støt (IK10) og er vann- og støvsikker (IP65). Dette produktet krever minimalt vedlikehold og er svært motstandsdyktig i forhold til andre LED-armaturer på markedet. Ved å investere i denne veggarmatur kan dra nytte av en energibesparelse på minst 50 % i forhold til en vanlig veggarmatur.

Komponenter:

Under produktutviklingsprosessen ble der fokusert på å produsere en svært pålitelig armatur med en elegant design og enkel installasjon. Denne Frostet-opalskjerm har en lystransmisjon på 80 %, for størst mulig komfort. Armaturen er enkel å installere, med tilstrekkelig plass på baksiden for å skjule kablene. Endelig, er dette armatur integrert med Premium LED chips med 35.000 brennetimer.

Valgfri:

  • Bevegelsessensor

Farge (CCT) og boks farge:

  • 3000K - hvit og grå
  • 4000K - hvit og grå

Service:

På grunn av gode deler fra Noxion, er de i stand til å gi deg en 5 års garanti på dette LED-armatur. Hvis du har flere spørsmål etter å ha lest informasjonen ovenfor, kan du ta kontakt med en av våre rådgivere.

Les merSwipe Up

Begrenset lagerbeholdning

Dette produktet er faset ut av produsentens sortiment. Kjøp det siste nye fra denne referansen til en redusert pris nå på Lampedirekte!

Ikke nok kvantitet?
  • Se våre anbefalte alternativ nedenfor.
Ute etter mer informasjon?
  • Ta kontakt med vår profesjonelle kundeservice.

Forventet inn på lager

På Lampedirekte er vi stolte av å ha svært trygge og pålitelige leveringsvilkår. Likevel, er vi avhengig av punktlige oppdateringer fra våre leverandører, og dessverre kan vi ikke alltid 100% garantere eksakt leveringstid på våre produkter. Ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice dersom du har noen spørsmål!

loading

Vennligst vent...

Fortsett å handle
Vis handlevogn