Meny
21569812

Profesjonell eller installatør?

Oppdag dine personlige fordeler
  • Opptil 5 års garanti

  • 10000+ produkter

  • Firma: Kjøp nå betal senere

Beskrivelse Noxion LED vegg - taklampe Pro

Noxion Skottlampe IP65 Veggarmatur

Produktbeskrivelse:

Nixon Skottlampe IP65 er et meget pålitelig LED-armatur, egnet til bruk på vegg og tak. Spesielt i gallerier, trapper, parkeringshus, gangveier og som sikkerhetsbelysning. Denne armatur kan brukes både innendørs og utendørs. Denne armatur kan tåle støt (IK10) og er vann- og støvsikker (IP65). Dette produktet krever minimalt vedlikehold og er svært motstandsdyktig i forhold til andre LED-armaturer på markedet. Ved å investere i denne veggarmatur kan dra nytte av en energibesparelse på minst 50 % i forhold til en vanlig veggarmatur.

Komponenter:

Under produktutviklingsprosessen ble der fokusert på å produsere en svært pålitelig armatur med en elegant design og enkel installasjon. Denne Frostet-opalskjerm har en lystransmisjon på 80 %, for størst mulig komfort. Armaturen er enkel å installere, med tilstrekkelig plass på baksiden for å skjule kablene. Endelig, er dette armatur integrert med Premium LED chips med 35.000 brennetimer.

Valgfri:

  • Bevegelsessensor

Farge (CCT) og boks farge:

  • 3000K - hvit og grå
  • 4000K - hvit og grå

Service:

På grunn av gode deler fra Noxion, er de i stand til å gi deg en 5 års garanti på dette LED-armatur. Hvis du har flere spørsmål etter å ha lest informasjonen ovenfor, kan du ta kontakt med en av våre rådgivere.

Har du spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne.

Anmeldelser

Ingen anmeldelser
Please wait, adding to cart...