Forrige

Osram Dulux-D LED 2P

Finn ditt produkt ved hjelp av søkefiltrene

Fargekode

Wattstyrke

Beskrivelse Osram Dulux-D LED 2P

Opplev tekniske standarder i den høyeste klassen , samt fremragende kvalitet ved kjøp av dette kompaktlysrøret. Vi tilbyr deg svært hyggelige kvantumsrabatter slik at du kan nyte din optimale løsning innenfor belysning til en billig pris!

Osram Dulux-D LED 2P

Osram Dulux-D LED 2P fra Osram Dulux-sortimentet er et kompaktlysrør med en wattstyrke på W, og vanligvis kjent som energisparepærer. Disse pærene er spesielt økonomiske og attraktive på grunn av pærens lave strømforbruk (energiklasse A) og dens ekstra lange levetid på timer, noe som er 20x lenger enn tradisjonelle glødelamper. Med andre ord er det verdt det å investere i kompaktlysrør pærer!

Pærens fargekode, , representerer en fargegjengivelse på Ra og en fargetemperatur på Kelvin, produserer et behagelig lys. Ytterligere kjennetegn er:

  • sokkel
  • Lumen: lm
  • Kan dimmes:
  • Bruksområde:

Ta i bruk den mest optimale belysningen for dine omgivelser ved å kjøpe Osram Dulux-D LED 2P!

Les merSwipe Up

Har du spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne.

Mandag til fredag fra kl. 08.30 - 17.00

23961097

eller kontakt oss på e-post.

Begrenset lagerbeholdning

Dette produktet er faset ut av produsentens sortiment. Kjøp det siste nye fra denne referansen til en redusert pris nå på Lampedirekte!

Ikke nok kvantitet?
  • Se våre anbefalte alternativ nedenfor.
Ute etter mer informasjon?
  • Ta kontakt med vår profesjonelle kundeservice.

Forventet inn på lager

På Lampedirekte er vi stolte av å ha svært trygge og pålitelige leveringsvilkår. Likevel, er vi avhengig av punktlige oppdateringer fra våre leverandører, og dessverre kan vi ikke alltid 100% garantere eksakt leveringstid på våre produkter. Ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice dersom du har noen spørsmål!

loading

Vennligst vent...

Fortsett å handle
Vis handlevogn