Meny
21569812
  • Opptil 5 års garanti

  • 10000+ produkter

  • Firma: Kjøp nå betal senere

Osram E40 HQL 250W

Har du spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne.

Spesifikasjoner Osram E40 HQL 250W

Beskrivelse Osram E40 HQL 250W

Opplev Osram E40 HQL 250W og alle fordeler denne lyskilden medbringer her på Lampedirekte.no! Vi tilbyr deg markedets laveste priser i kombinasjon med kvalitet av høyeste klasse. I tillegg gir vi deg vår Lampedirekte All-in garanti på . Kjøp hos oss i dag!

Osram E40 HQL 250W

Osram E40 HQL 250W er en metallhalogenlampe som er produsert og utviklet av Osram. Disse damplampene har en høy intensitet med en ekstra «Powerstar» kvartsteknologi for bruk. Disse lyskildene har et spesielt kompakt optisk system med svært høy effektivitet, og har en utmerket fargegjengivelse på 40-49Ra, samt et UV-filter som hindrer misfarging av objekter.

Denne lampen og dens egenskaper er spesielt viktig dersom du ønsker å belyse omgivelser som butikkvinduer, inngangspartier, restauranter osv. Ved montering i lukkede armaturer, kan de også brukes til gate- og industriell belysning. Fargekoden på , indikerer både produktets fargegjengivelse og fargetemperatur. Dette produktet har en fargetemperatur på 3900K - kald hvit Kelvin som skaper en fin og hyggelig atmosfære. Andre egenskaper er:

  • E40 sokkel
  • 250 Watt
  • Lumen: 13000 lm
  • Kan dimmes: Nei, ikke dimbar
  • Gjennomsnittlig levetid: 24000 timer

Dra nytta av en effektiv Osram E40 HQL 250W dampelampe med energiklasse G, kjøp online her på Lampedirekte.no!

Anmeldelser

Dette produktet er rangert Ikke fornøyd basert på 1 anmeldelser av personer som kjøpte dette produktet.

Har du spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne.

Please wait, adding to cart...

Forespørselen din er sendt inn!

Vårt salgsteam vil kontakte deg så snart som mulig. Vi vil se på informasjonen din sammen og sette sammen dine personlige fordeler. Takk for din henvendelse!

We are sorry

Unfortunately you can only request a quotation if you are an installer or a company. You can always use the special tier discounts for our products.