Forrige

Spesifikasjoner Osram Powerball HCI-T 100W WDL 830 G22

General Information
Artikkelnr. 4008321907660
Lampedirekte All-In-Garanti 1 år
Energiklasse A
Teknisk informasjon
Teknologi HID
Wattstyrke 100
Lampesokkel G22
Krever Forkobling Ja
Lyskilde informasjon
EAN 4008321907660
UV-beskyttelse Ja
Serie HCI-T
Dimensjoner
Form Tubular
Les merSwipe Up
Downloads

Beskrivelse Osram Powerball HCI-T 100W WDL 830 G22

Opplev Osram Powerball HCI-T 100W WDL 830 G22 og alle fordeler denne lyskilden medbringer her på Lampedirekte.no! Vi tilbyr deg markedets laveste priser i kombinasjon med kvalitet av høyeste klasse. I tillegg gir vi deg vår Lampedirekte All-in garanti på 1 år. Kjøp hos oss i dag!

Osram Powerball HCI-T 100W WDL 830 G22

Osram Powerball HCI-T 100W WDL 830 G22 er en metallhalogenlampe som er produsert og utviklet av Osram. Disse damplampene har en høy intensitet med en ekstra «Powerstar» kvartsteknologi for bruk. Disse lyskildene har et spesielt kompakt optisk system med svært høy effektivitet, og har en utmerket fargegjengivelse på Ra, samt et UV-filter som hindrer misfarging av objekter.

Denne lampen og dens egenskaper er spesielt viktig dersom du ønsker å belyse omgivelser som butikkvinduer, inngangspartier, restauranter osv. Ved montering i lukkede armaturer, kan de også brukes til gate- og industriell belysning. Fargekoden på , indikerer både produktets fargegjengivelse og fargetemperatur. Dette produktet har en fargetemperatur på Kelvin som skaper en fin og hyggelig atmosfære. Andre egenskaper er:

  • G22 sokkel
  • 100 Watt
  • Lumen: lm
  • Kan dimmes:
  • Gjennomsnittlig levetid: timer

Dra nytta av en effektiv Osram Powerball HCI-T 100W WDL 830 G22 dampelampe med energiklasse A, kjøp online her på Lampedirekte.no!

Les merSwipe Up

Sparekalkulator

Vurdering og anmeldelser

No reviews for this product yet

Begrenset lagerbeholdning

Dette produktet er faset ut av produsentens sortiment. Kjøp det siste nye fra denne referansen til en redusert pris nå på Lampedirekte!

Ikke nok kvantitet?
  • Se våre anbefalte alternativ nedenfor.
Ute etter mer informasjon?
  • Ta kontakt med vår profesjonelle kundeservice.

Forventet inn på lager

På Lampedirekte er vi stolte av å ha svært trygge og pålitelige leveringsvilkår. Likevel, er vi avhengig av punktlige oppdateringer fra våre leverandører, og dessverre kan vi ikke alltid 100% garantere eksakt leveringstid på våre produkter. Ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice dersom du har noen spørsmål!

loading

Vennligst vent...

Fortsett å handle
Vis handlevogn