Forrige

Osram Vialox NAV-T 70W E27

Spesifikasjoner Osram Vialox NAV-T 70W E27

General Information
Artikkelnr. 4050300255590
Lampedirekte All-In-Garanti 1 år
Energiklasse A
Teknisk informasjon
Teknologi HID
Wattstyrke 70
Dimbar Ja
Lampesokkel E27
Fargegjengivelse (Ra) 20-29
Krever Forkobling Ja
Lyskilde informasjon
EAN 4050300255590
Lampekolbe Klar
Serie NAV-T
Dimensjoner
Form Tubular
Les merSwipe Up

Beskrivelse Osram Vialox NAV-T 70W E27

Utforsk Osram Vialox NAV-T 70W E27 og dens unike egenskaper her på Lampedirekte.no! Vi tilbyr raske leveranser, høy kvalitet og en garanti på 1 år. Gjør ditt kjøp i dag!

Osram Vialox NAV-T 70W E27

Osram Vialox NAV-T 70W E27 er en høytrykks natriumdamplampe for bruk. Lampene er kjennetegnes som svært pålitelige belysningsløsninger innen generell belysning og brukes ofte til utendørs belysning som i gatelykter, parkeringsplasser og industriområder. Selv om lyskildene har en forholdsvis lav fargegjengivelsesindeks på 20-29Ra, påvirker dette ikke kvaliteten ettersom produktet er ment til bruk i omgivelser som krever høy lysmengde fremfor fargegjengivelse. Osram Vialox NAV-T 70W E27 kan brukes innendørs i både åpne og lukkede armaturer. For utendørsbruk anbefaler vi kun bruk i lukkede armaturer.

Dette produktet har en fargekode på , som indikerer en lav fargegjengivelse og en fargetemperatur på Kelvin. Denne fargetemperaturen gir en komfortabel og praktisk belysning av dine omgiveler. Videre så har denne damplampen følgende egenskaper:

  • E27 sokkel
  • 70
  • Høy lysmengde på lm, kraftig  lys gjennom hele levetiden
  • Kan dimmes: Ja
  • Levetid: timer

Dra nye av en effektiv belysning løsning med energiklasse A, kjøp online her på Lampedirekte.no. Invester i den optimale belysningen med Osram Vialox NAV-T 70W E27.

Les merSwipe Up

Sparekalkulator

Reviews

Begrenset lagerbeholdning

Dette produktet er faset ut av produsentens sortiment. Kjøp det siste nye fra denne referansen til en redusert pris nå på Lampedirekte!

Ikke nok kvantitet?
  • Se våre anbefalte alternativ nedenfor.
Ute etter mer informasjon?
  • Ta kontakt med vår profesjonelle kundeservice.

Forventet inn på lager

På Lampedirekte er vi stolte av å ha svært trygge og pålitelige leveringsvilkår. Likevel, er vi avhengig av punktlige oppdateringer fra våre leverandører, og dessverre kan vi ikke alltid 100% garantere eksakt leveringstid på våre produkter. Ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice dersom du har noen spørsmål!

loading

Vennligst vent...

Fortsett å handle
Vis handlevogn