Forrige

Philips Classic LEDcandle E14

Finn ditt produkt ved hjelp av søkefiltrene

Fargekode

Wattstyrke

Beskrivelse Philips Classic LEDcandle E14

Philips Classic LEDcandle E14

Philips Classic LEDcandle E14 er LED-teknologi pærer. LED alternativer tillater oss å vedta en grønnere posisjon og gjøre oss i stand til å spare på energien vår regning! Denne pæren er spesiell og er i stand til å spare opp til 90% mer energi enn noen tradisjonell lampe. I tillegg gir det en varm hvitt lys med en fargegjengivelse på 80-90 Ra. Fargegjengivelse bestemmer fargen kvaliteten på objekt plassert under denne belysning. I tillegg er denne lampen preget av å ha en levetid på opptil 15.000 timer, noe som betyr at du ikke trenger å erstatte pære i minst 10 år! (Basert på 4 timer daglig bruk).

Bruksområde:

  • Generell belysning
  • innendørs montering
  • Butikker og restauranter

Kjøps Philips Classic LEDcandle E14 nå og få dette produktet til den beste prisen med raskest mulig leveringen!

Les merSwipe Up

Begrenset lagerbeholdning

Dette produktet er faset ut av produsentens sortiment. Kjøp det siste nye fra denne referansen til en redusert pris nå på Lampedirekte!

Ikke nok kvantitet?
  • Se våre anbefalte alternativ nedenfor.
Ute etter mer informasjon?
  • Ta kontakt med vår profesjonelle kundeservice.

Forventet inn på lager

På Lampedirekte er vi stolte av å ha svært trygge og pålitelige leveringsvilkår. Likevel, er vi avhengig av punktlige oppdateringer fra våre leverandører, og dessverre kan vi ikke alltid 100% garantere eksakt leveringstid på våre produkter. Ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice dersom du har noen spørsmål!

loading

Vennligst vent...

Fortsett å handle
Vis handlevogn