Forrige

Philips Glødepære Standard B35 E14

Philips Glødepære Standard B35 E14

Beskrivelse Philips Glødepære Standard B35 E14

Kjøp Philips Incandescent Standard B35 E14 hos Lampedirekte for den beste prisen!

Philips Incandescent Standard B35 E14

Philips Incandescent Standard B35 E14 er en flame-formet lyspære med et klart glass og en E14 sokkel som gjør gjør pæren enkel å installere i armaturet. Den har den høyeste fargegjengivelses indexen (100 Ra), noe som betyr at fargen vil bli gjengitt nøyaktig som den skal. Denne lyspæren overbeviser ved hjelp av sin rimelige pris og enkle installasjon.

Hovedspesifikasjoner ved Philips Incandescent Standard B35 E14

  • Volt: 230V
  • Sokkel: E14
  • Bruksområde: innendørs (utendørs kun egnede armaturer)
  • Dimbar: Ja
  • Fargegjengivelse: Høyest mulig. 100 Ra.
  • Levetid: opp til 1.000 timer

Bruksområde for Philips Incandescent Standard B35 E14

Med en fargetemperatur på 2700 Kelvin, skaper denne pæren en varm hvit atmosfære, ideell for bruk i hjemmet til for eksesmpel: stuen, soverommet eller på gangen. Den kan også bli brukt i mer profesjonelle sammenhenger, om du trenger å lage en varm atmosfære for kunden.

Oppgraderingsalternativer til Philips Incandescent Standard B35 E14

Om du er ute etter en tradisjonell glødepære er du på det rette stedet! Er du derimot ute etter å erstatte denne pæren for et alternativ som tillater deg å spare penger på å være miljøvennlig, anbefaler vi at du kikke på våre LED lyspærer. Dy kan trykke på følgende link for å ta en titt: https://www.any-lamp.com/led-lights . Vi anbefaler deg å bruke sorteringsfunksjonen til venstre på siden for å justere søket ditt etter hvilken wattstyrke, hvilket merke og andre lyspære egenskaper du søker etter.

Gå ikke glipp av sjansen til å kjøpe denne lyspæren I vår nettbutikk og dra nytte av den raskeste leveringen tilbudt kun av Lampedirekte!

Les merSwipe Up

Begrenset lagerbeholdning

Dette produktet er faset ut av produsentens sortiment. Kjøp det siste nye fra denne referansen til en redusert pris nå på Lampedirekte!

Ikke nok kvantitet?
  • Se våre anbefalte alternativ nedenfor.
Ute etter mer informasjon?
  • Ta kontakt med vår profesjonelle kundeservice.

Forventet inn på lager

På Lampedirekte er vi stolte av å ha svært trygge og pålitelige leveringsvilkår. Likevel, er vi avhengig av punktlige oppdateringer fra våre leverandører, og dessverre kan vi ikke alltid 100% garantere eksakt leveringstid på våre produkter. Ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice dersom du har noen spørsmål!

loading

Vennligst vent...

Fortsett å handle
Vis handlevogn