Forrige

Philips Glødepære Standard P45 E14

Beskrivelse Philips Glødepære Standard P45 E14

Er du interessert i en tradisjonel glødelampe teknologi med E14 sokkel? Lampedirekte.no tilbyr nå Philips Glødepære Standard P45 E14 for en utrolig pris med rask levering.

Philips Glødepære Standard P45 E14

Philips Glødepære Standard P45 E14 utvalget tar i bruk glødepære teknologi. Glødepærer er kjent som den tradisjonelle lysteknologien, som for mange år har lyst opp hjem over hele verden. En av fordelene med denne pæren er dens fantastiske fargegjengiving. Fargegjengivelsen bestemmer fargekvaliteten som kan fanges opp av det menneskelige øyet på objekter som er plassert under lyset fra lampen. En høyere fargegjengivelse betyr høyere kvalitet. I tillegg til dette, tilbyr alle produktene i denne kategorien en fargetemperatur på 2700K, noe som er ideelt for å skape en varm og koselig atmosfære. De alminnelige spesifikasjonene for alle produkter tilhørende denne kategorien er følgende:

Spesifikasjoner

  • Fargetemperatur: 2700K Kelvin
  • Fargegjengivelse: 90-100 Ra
  • Sokkel: E14
  • Levetid: 2700 hours
  • Dimbar: Ja
  • Watt: fra 25W til 45W
  • Volt: 220-240

Vennligst sjekk spesifikasjonene til hvert product for å få mer detaljert information.

Advarsel og råd

Glødepærer og halogenpærer har i flere år vært de mest brukte pærene. Idag finner du imidlertidig et større utvalg av pærer som er mer miljøvennlige og vil tillate deg å spare penger! Om du vil vite mer om denne lampen klikk på følgende link: {{blocktype="Anylamp_Custom/catalog_category_link" category="235"}}

Gled deg over den herlige lyskvaliteten du får fra glødepærer, bestill Philips Glødepære Standard P45 E14 nå!

Les merSwipe Up

Begrenset lagerbeholdning

Dette produktet er faset ut av produsentens sortiment. Kjøp det siste nye fra denne referansen til en redusert pris nå på Lampedirekte!

Ikke nok kvantitet?
  • Se våre anbefalte alternativ nedenfor.
Ute etter mer informasjon?
  • Ta kontakt med vår profesjonelle kundeservice.

Forventet inn på lager

På Lampedirekte er vi stolte av å ha svært trygge og pålitelige leveringsvilkår. Likevel, er vi avhengig av punktlige oppdateringer fra våre leverandører, og dessverre kan vi ikke alltid 100% garantere eksakt leveringstid på våre produkter. Ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice dersom du har noen spørsmål!

loading

Vennligst vent...

Fortsett å handle
Vis handlevogn