Meny
21569812

Profesjonell eller installatør?

Oppdag dine personlige fordeler
  • Opptil 5 års garanti

  • 10000+ produkter

  • Firma: Kjøp nå betal senere

Philips LED spot Zadora RS049B Aluminium 4.2W 365lm 40D - 827 ekstra varm hvit | Utskjæring 75mm - inkl. GU10 LED spot

Har du spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne.

Er du elektriker eller annen profesjonell?

  • Få opptil 15% volumrabatt
  • Personlig salgskontakt
  • Lett å returnere
Kontakt oss nå

Spesifikasjoner

Beskrivelse Philips LED spot Zadora RS049B Aluminium 4.2W 365lm 40D - 827 ekstra varm hvit | Utskjæring 75mm - inkl. GU10 LED spot

{{var product.name}}

Philips Zadora BBG463 max35W GU10 er en innfelt armatur i aluminium, som komplimenterer stil og enkelhet. LED Downlight er en energieffektiv og økonomisk armatur, som det er lett å installere. Det kan enkelt erstatte dine eksisterende belysningsløsninger. Takket være LED teknologien, som er implementert i armaturen, kan den jobbe over lengre perioder og avgi samme lyseffekt gjennom hele levetiden. Takket være den samme LED teknologien oppnås det besparelser på opptil 75% i kostnader for strøm og vedlikehold sammenlignet med tradisjonell belysning! Enten du skal bruke det i stuetaket for å spre en jevn flom av lys eller for å fremheve spesielle områder eller objekter, er denne elegante armaturen et godt valg. Den kan brukes i nye og eldre bygninger og velges av kunder som ønsker belysningsløsninger med høy kvalitet. Den nye serien med LED Downlight produkter kan brukes til å erstatte tradisjonelle armaturer med kompaktlysrør. Prosessen med å velge, installere og vedlikehold har aldri vært enklere.

Tilgjengelig i: hvitt med kabinett i aluminium.

Bruksområder

Philips Zadora BBG463 kommer med en Philips forkobling og GU10 LED / Halogen 1X50W pære med mange fordeler: pæren har lang levetid og en flimmerfri oppstart. På toppen av det hele sparer du energi! Den er egnet på områder, som byggeplasser, sykehus, private hjem og lagre.

Bestill nå og motta siste nytt innen LED downlighting teknologi, Philips Zadora BBG463 max35W GU10 - Aluminium innfelt armatur.

Har du spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne.

Anmeldelser

Ingen anmeldelser