Forrige

Philips MASTERColour CDM-TD RX7s

Finn ditt produkt ved hjelp av søkefiltrene

Fargekode

Wattstyrke

Philips MASTERColour CDM-TD RX7s

  • Fargekode
  • Wattstyrke

Beskrivelse Philips MASTERColour CDM-TD RX7s

Philips MASTERColour CDM-TD RX7s

Philips MASTERColour CDM-TD RX7s er en kompakt og effektiv damplampe som lyser med stabil farge gjennom hele pærens levetid.

Philips MASTERColour CDM-TD RX7s egenskaper

Philips MASTERColour CDM-TD RX7s er damplamper som gir et fantastisk lys og stabil farge grunnet deres keramiske teknologi. Lampene avgir lite varme, noe som er behagelig for både kunder og ansatte på steder som butikker og restauranter. De har også UV-beskyttelse som hindrer misfarging av belyste objekter.

Philips MASTERColour CDM-TD RX7s har en RX7s sokkel, og skal brukes i +/-45° horisontal posisjon.

  • Watt: 70W eller 150W.
  • Levetid: 16 000 timer
  • Fargegjengiving: 830 (80-89Ra) og 942 (90-99Ra), som betyr at farger vises slik de skal i lyset
  • Fargetemperatur: 3000K (nøytral hvit) eller 4200K (kald hvit)

Merk: Det kreves bruk av en forkobling sammen med denne lampen, derfor er det viktig at wattstyrken ikke endres, ettersom dette kan føre til at forkoblingen ikke lenger vil fungere.

Bruk

Philips MASTERColour CDM-TD RX7s brukes ofte som generell belysning på steder som butikker, kontorer, resepsjoner og hoteller. De kan også brukes utendørs, men en må da passe på at de er montert i lukkede armaturer.

Philips MASTERColour CDM-TD RX7s er den ideelle erstatningen for standard metall halogenlamper, men husk at du må velge riktig watt, ellers vil ikke lampen passe inn i ditt armatur, eller fungere sammen med din forkobling.

Les merSwipe Up

Begrenset lagerbeholdning

Dette produktet er faset ut av produsentens sortiment. Kjøp det siste nye fra denne referansen til en redusert pris nå på Lampedirekte!

Ikke nok kvantitet?
  • Se våre anbefalte alternativ nedenfor.
Ute etter mer informasjon?
  • Ta kontakt med vår profesjonelle kundeservice.

Forventet inn på lager

På Lampedirekte er vi stolte av å ha svært trygge og pålitelige leveringsvilkår. Likevel, er vi avhengig av punktlige oppdateringer fra våre leverandører, og dessverre kan vi ikke alltid 100% garantere eksakt leveringstid på våre produkter. Ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice dersom du har noen spørsmål!

loading

Vennligst vent...

Fortsett å handle
Vis handlevogn