Forrige

Philips PL-Electronic E27 (MASTER)

Philips PL-Electronic E27 (MASTER)

Beskrivelse Philips PL-Electronic E27 (MASTER)

Philips PL-Electronic E27 (MASTER) - egenskaper

Philips PL-Electronic E27 (MASTER) er energisparende lamper med E27 skrusokler. De har en 4-rørs form, rask oppstart, og de gir et klart og blinkefritt lys. Lampen opprettholder lyseffekten gjennom hele sin levetid. Med sin praktiske størrelse kan de installeres i mange forskjellige både dekorative og funksjonelle armaturer. Philips PL-Electronic E27 (MASTER) gir opp til 80% energisparing sammenlignet med standard glødepærer. Om du ønsker å erstatte din glødepære med et energibesparende alternativ må du dele watteffekten på din glødepære med 5, dette gir deg watteffekten på din nye sparepære.

  • Watt: 8W, 11W, 15W, 20W, 23W, 27W og 33W
  • Lang levetid: 15 000 timer.
  • God fargegjengivning: 80-89Ra, som vil si at farger vises slik de skal
  • Energimerking: A
  • Miljøvennlig: Veldig lavt innhold av kvikksølv.
  • Fargetemperaturer: 2700K (veldig varm hvit) og 6500K (dagslys)

Bruk

Philips PL-Electronic E27 (MASTER) er designet for innendørs bruk på steder som kontorer, hvor de ideelt kan erstatte gamle glødepærer. Merk deg da du velger produkt, at disse kompaktlysrørene ikke kan brukes sammen med dimmere eller timere. Om du er på utkikk etter en lampe til utendørs bruk, se vennligst Philips PL-Electronic Polar E27.

Om du vil ha en miljøvennlig og energibesparende lyspære, velg Philips PL-Electronic E27 (MASTER) .

Les merSwipe Up

Begrenset lagerbeholdning

Dette produktet er faset ut av produsentens sortiment. Kjøp det siste nye fra denne referansen til en redusert pris nå på Lampedirekte!

Ikke nok kvantitet?
  • Se våre anbefalte alternativ nedenfor.
Ute etter mer informasjon?
  • Ta kontakt med vår profesjonelle kundeservice.

Forventet inn på lager

På Lampedirekte er vi stolte av å ha svært trygge og pålitelige leveringsvilkår. Likevel, er vi avhengig av punktlige oppdateringer fra våre leverandører, og dessverre kan vi ikke alltid 100% garantere eksakt leveringstid på våre produkter. Ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice dersom du har noen spørsmål!

loading

Vennligst vent...

Fortsett å handle
Vis handlevogn