Forrige

Philips PL-T 4P (MASTER)

Finn ditt produkt ved hjelp av søkefiltrene

Fargekode

Wattstyrke

Beskrivelse Philips PL-T 4P (MASTER)

Philips PL-T 4P (MASTER)

Philips PL-T 4P (MASTER) er et veldig effektivt kompaktlysrør som gir vesentlig mer lys (ca. 15%) enn andre lignende modeller. Disse lampene bruker Philips bridge teknologi som sikrer optimal ytelse.

Philips PL-T 4P (MASTER) egenskaper

Philips PL-T 4P (MASTER) har GX24q 4-stifts sokkel. Sokkelen kommer i 5 forskjellige versjoner (GX24q-1, GX24q-2, GX24q-3, GX24q-4, GX24q-5) som henger direkte sammen med watteffekten.

Disse lampene fordrer bruk av elektrisk forkobling.

  • Lang levetid: 13 000 timer
  • Høy fargegjengivning: 80-89Ra, som betyr at farger vises som de skal i lyset
  • Kan dimmes: Helt ned til 10% av total lyseffekt.
  • Rask oppstart.

Bruksområder: Philips PL-T 4P (MASTER) Philips PL-T 4P (MASTER) er ment for bruk der det kreves at lyset er på over lengre perioder. Derfor brukes dette produktet ofte på steder som restauranter, butikker og kontorer. De kan også brukes som nødbelysning, og de kan monteres i både innvendige og utvendige armaturer.

Hvordan velger du den rette Philips PL-T 4P (MASTER)?

Som tidligere nevnt er det viktig at du ikke endrer watt på ditt kompaktlysrør ettersom dette henger direkte sammen med dimensjonen og typen sokkel. Om du endrer watteffekt vil kompaktlysrøret størrelse og type sokkel endres, og du kan følgelig møte problemer med å montere den i ditt armatur. Lampene krever også bruk av en forkobling, som heller ikke vil fungere som watten endres.

  • Watt og sokkeltype: GX24q-1 (13W), GX24q-2 (18W), GX24q-3 (26W og 32W), GX24q-4 (42W) eller GX24q-5 (57W).
  • Fargetemperatur: 2700K (veldig varm hvit), 3000K (varm hvit) og 4000K (kald hvit).

Om du er på utkikk etter konstant høy lysintensitet bør du velge Philips PL-T Top GX24q 4P. Om du har behov for lang levetid bør du velge Philips PL-T Xtra 4P GX24q 4P.

Les merSwipe Up

Har du et spørgsmål?

Vi hjælper gerne.

Mandag til fredag fra kl. 08.30 - 17.00

23961097

eller kontakt oss på e-post.

Begrenset lagerbeholdning

Dette produktet er faset ut av produsentens sortiment. Kjøp det siste nye fra denne referansen til en redusert pris nå på Lampedirekte!

Ikke nok kvantitet?
  • Se våre anbefalte alternativ nedenfor.
Ute etter mer informasjon?
  • Ta kontakt med vår profesjonelle kundeservice.

Forventet inn på lager

På Lampedirekte er vi stolte av å ha svært trygge og pålitelige leveringsvilkår. Likevel, er vi avhengig av punktlige oppdateringer fra våre leverandører, og dessverre kan vi ikke alltid 100% garantere eksakt leveringstid på våre produkter. Ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice dersom du har noen spørsmål!

loading

Vennligst vent...

Fortsett å handle
Vis handlevogn