Meny
21569812

Profesjonell eller installatør?

Oppdag dine personlige fordeler
  • Opptil 5 års garanti

  • 10000+ produkter

  • Firma: Kjøp nå betal senere

Prijstopper

Alltid den laveste prisgarantien


Når du kjøper et produkt fra Lampedirekte som er spesielt merket som "BEST PRIS", er du garantert den laveste prisgarantien! Da trenger du ikke sammenligne prisene med andre leverandører på nettet, for hos Lampedirekte er du garantert den laveste prisen. Vårt oppdrag er å fortsette å tilby alle LED-pærer og LED-armaturer til en gunstig pris fra toppmerker som Noxion, Philips og Osram. På denne måten kan vi sammen sikre en grønnere verden og kan spare de nødvendige energikostnadene. Visste du forresten at LED-belysning har den raskeste tilbakebetalingstiden av alle miljøvennlige tiltak?


Hvordan Lampedirekte fungerer

Våre lave priser er for alle! Derfor sjekker vi prisene til alle konkurrentene våre daglig. Hvis vi støter på en lavere pris andre steder, justerer vi automatisk prisen i nettbutikken vår deretter. Dermed kan vi alltid tilby deg de beste prisene i en rettferdig konkurranse.


Hva skal jeg gjøre?

Hvis du finner et identisk produkt på en konkurrentens nettside som er billigere enn Lampedirektes pris, vil vi belønne deg! Vi gir deg varen til samme pris som konkurrenten. I tillegg gir vi deg 10% rabatt fordi vi vil takke deg for tipset ditt! Prisforskjellen blir deretter tilbakebetalt til deg så snart som mulig. Bruk de tre trinnene nedenfor for å kreve din laveste prisgaranti hos Lampedirekte:

Trinn 1 - Sjekk vilkårene og fortell oss hvilket produkt du leter etter. Du kan gjøre dette ved å sende en e -post til [email protected]

Trinn 2 - Vi sjekker prisen for deg så snart som mulig!

Trinn 3 - Hvis alt er i orden, vil prisforskjellen i forhold til den andre leverandøren bli refundert til kontoen din så snart som mulig. Dette gjøres via den samme betalingsmåten som du brukte til å betale for bestillingen din.

Algemene voorwaarden

Vilkår og retningslinjer for vår laveste prisgaranti

For å få den laveste prisgarantien fra Lampedirekte, må du vise oss at prisen på det aktuelle produktet faktisk er lavere hos vår konkurrent. Du kan f.eks. ta et skjermbilde eller skriv ut produktet fra nettbutikken og / eller lagre der du så det. I tillegg er vårt løfte om å gi den laveste prisgarantien på daglig basis underlagt en rekke betingelser og retningslinjer. Vi har samlet en oversikt over hva dette er og hva de inkluderer i oversikten nedenfor:
1. Vår laveste prisgaranti gjelder også konkurrenters kampanjer og rabatter.

Det skjer regelmessig at konkurrentene våre tilbyr produktene sine med rabatt eller bruker spesialtilbud. Hvis den laveste prisen i slike tilfeller er høyere, gjelder fortsatt vår laveste prisgaranti. 

2. Vår laveste prisgaranti gjelder konkurrenters priser.

Vår laveste prisgaranti gjelder også prisene til konkurrenter hvis (online) butikker også er lokalisert i Nederland og som driver butikkene sine i samsvar med lovene og avgiftene som gjelder her. Den aktuelle butikken må også være tilgjengelig til enhver tid av hensyn til garanti og service. Denne betingelsen gjelder derfor ikke hvis gratishandlere, utenlandske butikker og / eller privatpersoner selger et produkt til en lavere pris.

3. Vår laveste prisgaranti gjelder priser fra Internett-leverandører.

Selvfølgelig gjør de det! De samme vilkår som nevnt ovenfor gjelder. I dette tilfellet må den konkurrerende Internett-leverandøren også være lokalisert i Nederland. Butikken må også drives i samsvar med lovene og avgiftene som gjelder her i Nederland. I tillegg må Internett-leverandøren alltid være tilgjengelig for garanti og service. 

4. Vår laveste prisgaranti gjelder de samme varene.

For Lampedirekte betyr dette at en rekke ting ved produktet må være de samme, f.eks. produsent, betegnelse og (tekniske) spesifikasjoner. En annen viktig forutsetning er at emballasjen og / eller emballasjeenheten må være den samme.

5. Vår laveste prisgaranti gjelder priser som er og / eller var gyldige samtidig.

Hvis du sammenligner prisen på et produkt på nettstedet vårt med en konkurrentpris, er det en forutsetning at begge prisene må være gyldige samtidig, og at konkurrentens pris må ha vært gyldig i minst en dag.

6. Vår laveste prisgaranti gjelder hvis produktet faktisk er tilgjengelig fra konkurrenten.

Prisgarantien gjelder når du faktisk kan kjøpe det tilsvarende produktet fra en konkurrent. Hvis det ikke er mulig å kjøpe produktet fra en konkurrent, er den tilsvarende prisen ikke gyldig. Vår laveste prisgaranti gjelder ikke på det tidspunktet. 

7. Vår laveste prisgaranti er gyldig i 14 dager etter kjøpet.

Hos Lampedirekte har du rett til å kreve vår laveste prisgaranti opptil 14 dager etter kjøp av et produkt.

8. Vår laveste prisgaranti gjelder ikke konkurrenter og forhandlere.

Hvis det er konkurrenter som ikke selger produktene de har kjøpt selv, gjelder ikke vår laveste prisgaranti. I dette tilfellet er det en mulighet for at en konkurrent kan prøve å kjøpe et stort antall produkter under den laveste prisgarantien på gunstige vilkår og deretter videreselge dem. Det vil være til skade for våre kunder, og vi vil unngå det.

9. Vår laveste prisgaranti gjelder ikke salg.

Rabatterte priser som i forbindelse med et bestemt salg, sesongutsalg eller annet salg av et bestemt produkt er ikke gyldige innenfor vår laveste prisgaranti.

10. Vår laveste prisgaranti gjelder ikke auksjoner.

En pris for et produkt som er satt på en auksjon og / eller en internettauksjon kan ikke sammenlignes med prisene på vår laveste prisgaranti hos Lampedirekte.

11. Vår laveste prisgaranti gjelder ikke priser som bare gjelder innenfor en begrenset kundebase.

Vår laveste prisgaranti gjelder bare når en konkurrentpris faktisk tilbys alle kunder. Den samme regelen gjelder hvis prisen er tydelig angitt på det aktuelle produktet eller på hylla der produktet er plassert. Prisen må også være gyldig i minst en dag. Prisene på produktene våre gjelder naturlig for alle på daglig basis. Hvis en konkurrent velger å bruke prisen på et produkt bare på en bestemt kundegruppe, vil vi ikke delta. Vi mener at personlige tilbud ikke er i en rimelig andel av vår laveste prisgaranti. Hos Lampedirekte tilbyr vi denne garantien til alle våre kunder!

12. Vår laveste prisgaranti gjelder ikke prisgarantier som tilbys av konkurrenter.

Den viktigste delen av vår laveste prisgaranti er selvfølgelig prisen på de utvalgte BEST PRIS-produktene vi tilbyr. Hvis en viss pris har oppstått fordi en konkurrent også har gitt en prisgaranti på produktet, kan ikke Lampedirekte anvende denne betingelsen..

13. Vår laveste prisgaranti gjelder ikke i kombinasjon med uspesifikke fordeler og / eller bonuser.

Hos Lampedirekte bruker vi prinsippet om "Alltid den laveste prisen gjennom våre BEST PRIS”. Våre konkurrenter tilbyr regelmessig sine kunder bonuser eller lignende fordeler basert på for eksempel størrelsen på en spesifikk omsetning. Dette prinsippet kan ikke brukes på spesifikke produkter. og gjelder derfor ikke for vår laveste prisgaranti. 

14. Vår laveste prisgaranti gjelder ikke hvis kjøpesummen av den grunn er fullstendig og systematisk underbudet.