Meny
21569812
 • Opptil 5 års garanti

 • 10000+ produkter

 • Firma: Kjøp nå betal senere

Leter du etter den beste belysningsløsningen for din bygning? Oppdag vårt store utvalg av produkter innenfor sensor belysning. Produktene fra denne kategorien kan bestilles på nett hos lampedirekte.no!

Sensor Belysning 

Sensor Belysning inkluderer et stort utvalg av produkter, inndelt i underkategorier. I denne kategorien kan du få tilgang til andre undergrupper, der du kan finne alt fra innendørs sensorer til utendørs armaturer, samt en mengde tilbehør. Alle produktene tilhører Steinel, en ledende produsent av sensor belysning. De tilbyr funksjonelle produkter med høy yteevne og stor motstandsdyktighet.

Hvordan velge den riktige?

I denne store kategorien tilbys det et stort utvalg av produkter fra Steinel. Noen av produktene er som følger:

 • Steinel sparepærer CFL: Disse produktene er perfekt for å erstatte sensorpærer, som ikke virker lenger. Dette produktet finnes i to ulike fargetemperaturer: virkelig varmt lys med 2700K og kaldt hvitt lys med 4000K
 • Steinel IMPULS mottaker: Laget for overflatemontering og er et ideelt produkt for overflatemontering. Produktet slår belastende «AV» eller «PÅ» automatisk. Den har et potensiometer for innstilling av driftsmodus og den kan motta signaler fra åtte Steinel impulssendere.
 • Steinel fjernkontroll: Kontroller sensoren din med en fjernkontroll! Tilpass innstillinger, slå av og på, kontroller klarheten og dekningen av området ved å trykke på en eneste knapp!
 • Steinel moduler: Steinel modulene brukes i tilfeller med strømbrudd eller dersom det er behov for å forsiktig modulere pærens lysstyrke til opp mot 100%. Hver Steinel modul kan brukes til ulike situasjoner, derfor ber vi deg sjekke spesifikasjonene til hvert enkelt produkt for å finne den som passer dine behov best.
 • Steinel vinkelparantes: Disse brukes for å gjøre innstallering i vegger og tak lettere. Det er et stort utvalg av vinkelparanteser å velge mellom.
 • Steinel beskyttende dekke: Sensorer er dyre og et beskyttende dekke vil beskytte sensoren fra skade og hærverk.

For å gjøre søket ditt lettere, kan alle disse produktene inndeles i henhold til ulike spesifikasjoner og funksjoner. Bruk filteret til venstre for å finne det produktet som dekker ditt behov. De ulike funksjonene du har å velge mellom er:

Montering

Det finnes ulike armaturer og produkter avhengig av disse tre monteringsområdene:

 • Overflatemontering (vegg)
 • Utenpåliggende armaturer, tak
 • Overflatemontering (pendel)

Farge på kabinett

For å gjøre ditt filtersøk lettere, har du muligheten til å velge, for de produktene du ønsker deg, fargen på kabinettet. Filteret vil tilby deg et bredt utvalg av produkter tilpasset ditt søk. De vanligste fargene på kabinettet er svart, hvit og børstet aluminium.

Fargetemperatur

Hvert lys i sensoren har en fargetemperatur. Noen ganger kan det være vanskelig å velge den fargetemperaturen som best passer den atmosfæren vi ønsker å skape. Nedenfor har vi oppsummert de mest typiske bruksområdene for hver enkelt:

 • 3000K-3500K blir ofte brukt på skoler og kontorer.
 • 4000K er utbredd på lagre, verksteder og fabrikker.
 • 6500K brukes vanligvis til å belyse enkelte arbeidsplasser der “dagslys” er veldig viktig. Der det er viktig med et klart og skarpt lys for å se ting perfekt, som i en operasjonssal.

Nødarmatur

I det store utvalget av sensorer, finnes det noen som har noen ekstra funksjoner integrert. Nødarmatur har muligheten til å tilby lys i noen timer, dersom det er problemer med strømtilførselen eller et strømbrudd. Steinel Orientation Module RS PRO MLED 1A er det perfekte tilbehøret for belysning der det trengs mest.

Vi tilbyr produkter av topp kvalitet, kombinert med lave priser og ekstrem rask utsendelse. Bestill Sensor Belysningog opplev alle fordelene!