Forrige

Spesifikasjoner Steinel Sensor Armatur L 867S Rustfritt Stål

General Information
Artikkelnr. 219605
Produsent Steinel Sensor Fixture L 867S Stainless Steel
Lampedirekte All-In-Garanti 3 år
Gjennomsnittlig Levetid (time) 50000
Teknisk informasjon
Teknologi Egnet for LED
Volt (V) 230 - 240
Ballast Inkludert Ja
Maximum Wattage Rating 1x 100W
Armatur informasjon
EAN 4007841642518
Lyskilde Inkludert Nei
Egnet for E27
Antall pærer 1
Montering Utenpåliggende Montering
Armatur Tilkobling Wire connector
Egnet for Utendørsbruk Ja
Beskyttelsesnivå (IP) IP44
Beskyttelse mot Støt (IK) IK07
Materiale Stål
Farge på Armaturet Aluminium
Tiltbar Nei
Nødbelysning Nei
Serie Domestic, Steinel serie 860
Dimensjoner
Lengde (mm) 330
Bredde (mm) 208
Høyde (mm) 107
Diameter (mm)
Sensor Information
Sensor Inkludert Ja
Type Sensor Bevegelsessensor, Skumringsrele
Sensor Rekkevidde (m) 12
Sensor Registreringsvinkel (Grad) 180
Sensor Tidsinnstill 5 s - 15 min
Les merSwipe Up
Downloads

Beskrivelse Steinel Sensor Armatur L 867S Rustfritt Stål

Steinel Sensor Armatur L 867S Rustfritt Stål

Steinel Sensor Fixture L 12S Aluminium er en overflatemontert armatur, som fremhever enkelhet og stil. Steinel Sensor armaturen er en energieffektiv armatur. Det er en økonomisk løsning som er enkel å installere. Det kan også erstatte dine eksisterende belysningsløsninger. Takket være LED teknologien, som er implementert i armaturen, er armaturene fra Steinel Sensor i stand til å arbeide i lengre perioder av gangen uten at lyset blir dårligere i løpet av levetiden. Den har også et aluminium trim panel av høy kvalitet med det siste innen STEINEL mini-sensor teknologi. Blikkfanget til Steinel Sensor Fixture L12S er det flate panelet av glass, som er opplyst av LED. Steinel Sensor Fixture L12S er i stand til å jobbe i lengre perioder og avgi det samme gode lys. Kostnadene ved skifte av pære og vedlikehold er redusert, takket være LED teknologien som gir opptil 75% i energibesparelser sammenlignet med tradisjonell belysning! Enten det er for en ny bygning eller en eksisterende, så ønsker kundene belysningsløsninger med høy lyskvalitet og betydelige besparelser innen energi og vedlikehold. Nye Steinel Sensor Fixture L12S veggmonterte serie av LED produkter, kan brukes til å erstatte de tradisjonelle veggmonterte lampene med kompaktlysrør. Prosessen med å velge, installere og vedlikeholde er veldig enkel. Det er rett og slett et enkelt bytte.

Tilgjengelig i: hvitt med kabinett av aluminium.

Bruksområder

Denne armaturen krever 1x60W E27 pære (IKKE INKLUDERT) og passiv infrarød kompatibel med en kombinasjon av pærer som kan dimmes. Pæren har flimmerfri start og samtidig sparer du energi! Dermed er den velegnet for områder der slikt lys kreves, som sykehus, kontorer, private husholdninger, hoteller, restauranter, detaljhandelen etc.

Bestill nå og få fordelene med Lampedirektes all-in garanti på tre år for Steinel Sensor Fixture L12S overflatemontert armatur.

Les merSwipe Up

Sparekalkulator

Vurdering og anmeldelser

Begrenset lagerbeholdning

Dette produktet er faset ut av produsentens sortiment. Kjøp det siste nye fra denne referansen til en redusert pris nå på Lampedirekte!

Ikke nok kvantitet?
  • Se våre anbefalte alternativ nedenfor.
Ute etter mer informasjon?
  • Ta kontakt med vår profesjonelle kundeservice.

Forventet inn på lager

På Lampedirekte er vi stolte av å ha svært trygge og pålitelige leveringsvilkår. Likevel, er vi avhengig av punktlige oppdateringer fra våre leverandører, og dessverre kan vi ikke alltid 100% garantere eksakt leveringstid på våre produkter. Ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice dersom du har noen spørsmål!

loading

Vennligst vent...

Fortsett å handle
Vis handlevogn