Meny
21569812

Profesjonell eller installatør?

Oppdag dine personlige fordeler
 • Opptil 5 års garanti

 • 10000+ produkter

 • Firma: Kjøp nå betal senere

Tilbehør til belysning finner du her hos oss. Vi selger forkoblinger, transformatorer og tennere til markedets beste priser. Velkommen til Lampedirekte.no!

Lys tilbehør

Med vårt søkeverktøy på nettsiden er det svært enkelt å finne forkoblinger, tennere eller andre tilbehør du trenger til dine lamper og pærer. Vi tilbyr en rekke ulike tilbehør som optimaliserer din belysning både i hjem og på kontor.

Vårt utvalg av lampetilbehør

Tilbehør til lamper er til for å brukes sammen med visse armaturer eller lyspærer slik at lyskilden fungerer optimalt. Lyskilder slik som lysrør og damplamper krever for eksempel tilbehør som forkoblinger.

 • brukes for å antenne et lysrør som drives av en konvensjonell forkobling. En forkobling regulerer spenningen (V) i kablene og tilpasser den til det som kreves av lysrøret. Konvensjonelle tennere er den meste brukte type tenneren, men dersom du er ute etter mer sikkerhet, anbefaler vi elektroniske tennere ettersom de er mer pålitelig og minsker risikoen for brannfare. Velg en tenner som er laget for mengden watt (W) på ditt lysrør.

  Tennere er enkle å installere og forlenger livslengden på lysrøret med ca. 25%. Disse produktene brukes for at lysrøret skal arbeide på en mer effektiv måte, og forebygge at røret «flimrer». Tennere kan brukes både til tradisjonelle lysrør eller sammen med LED lysrør.
 • og regulerer strømtilførselen og gir riktig mengde spenning (V) for optimal belysning. Dersom du ikke bruker en forkobling til å kontrollere og regulere, kommer en lyskilde som er koblet til høy spenning til å overopphetes og brenne ut i løpet av sekunder. Nøkkelen til en lang levetid er å opprettholde en optimal elektrodetemperatur. Hvilke type forkoblinger du trenger, avhenger av type lyskilde, watt (W) og antall lamper.

  Kompatibel med lysrør: TL-D / T8, TL5 / T5, PL og TL Mini.
  Kompatibel med damplamper: CDM, SDW, SOX (-ESPN), CDO, HPI, HPL, MHN-SA og HID - elektromagnetiske.
 • Vi tilbyr fra produsenten Osram. Disse produktene brukes til å konvertere vanlig 230V spenning til 12V, slik at 12V lyspærer kan fungere selv ved høyere spenning. Halogentransformatorer brukes som regel til innendørsbruk som i hjem og omgivelser som krever effektbelysning, rombelysning og dekorativ belysning. Disse produktene har 3 nivåer for beskyttelse mot overspenning, overoppheting, kortslutning, og oppfyller alle sikkerhetskrav. Det er også mulighet å ha dimmefunksjon, men sørg for å velge en kompatibel dimmer.

 • inkluderer blant annet LED drivere som er laget for bruk sammen med våre LED Strips. Vi tilbyr også LED tennere som brukes sammen med LED Lysrør og drives av en konvensjonell forkobling.

 • Vi tilbyr også diverse tilbehør som . Våre kabler kan brukes som koblinger til generell belysningsprodukter. Videre så har vi adaptere som gjør andre lampesokler kompatibel med hverandre. F.eks. så kan du med en adapter, bruke E14 sokler i en armatur som er laget for E27 sokkel. Dette er ideelt dersom du ønsker å kjøpe en spesiell lyspære som ikke finnes i riktig type lampesokkel.

 • Øvrige tilbehør som tennapparater (for antenning av visse typer lamper), og styreenheter for å kontrollere (slå av / på) utvalgte lyskilder uten å påvirke andre lamper som er installert. Videre så tilbyr vi monteringstilbehør og reservedeler, slik at du kan installere og montere dine belysninger på en riktig måte. Til slutt kan du også finne kontakter og monteringsdeler for 3-faset lysskinner.