Meny
21569812

Profesjonell eller installatør?

Oppdag dine personlige fordeler
  • Opptil 5 års garanti

  • 10000+ produkter

  • Firma: Kjøp nå betal senere

Tracklight Berlin SLM4500 hvit 3000K

Har du spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne.

Er du elektriker eller annen profesjonell?

  • Få opptil 15% volumrabatt
  • Personlig salgskontakt
  • Lett å returnere
Kontakt oss nå

Spesifikasjoner

Beskrivelse Tracklight Berlin SLM4500 hvit 3000K

{{var product.name}}

Lampedirektes egen serie introduserer Tracklight Berlin SLM2000 black 3000K, som komplimenterer stil og enkelhet. LED tracklight er en energieffektiv armatur, som det er lett å installere. Den er økonomisk og er en fin erstatning for dine nåværende lyskilder. Takket være den implementerte LED teknologien er LED Tracklight Berlin produktene i stand til å jobbe over lengre tid og opprettholde samme lyseffekt gjennom hele levetiden. Den samme LED teknologien sikrer en besparelse i kostnader for strøm og vedlikehold på opptil 75% sammenlignet med tradisjonell belysning! Tracklight 3-phase fremhever en jevn flyt av lys på offentlige steder eller fremhever ulike områder eller objekter i et rom. Det kommer i et stilig og elegant, nytt design. LED Tracklight 3-phase kan brukes i både nye og elder bygninger og er et utmerket valg for kunders om ønsker belysningsløsninger av høy kvalitet. De nye LED Tracklight 3-phase produktene kan brukes til å erstatte tradisjonelle, innfelte armaturer med kompaktlysrør. Prosessen med å velge, installere og vedlikeholde har aldri vært enklere. Det er et lett bytte.

Tilgjengelig i: Svart med kabinett i aluminium.

Bruksområde

Lampedirektes egen serie inkluderer en driver og en integrert pære, som gir mange fordeler: pæren har lang levetid og en flimmerfri oppstart. På toppen av det hele sparer du energi! Dette gjør den egnet på flere steder, som kontorer og skoler, private husholdninger, hoteller, restauranter og butikker.

Bestill nå og motta siste nytt innen LED flomlys teknologi. Lampedirektes egen serie er stolt av å presentere LED Tracklight 3-phase armaturen.

Har du spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne.

Anmeldelser

Ingen anmeldelser