Meny
21569812

Profesjonell eller installatør?

Oppdag dine personlige fordeler
  • Opptil 5 års garanti

  • 10000+ produkter

  • Firma: Kjøp nå betal senere

Tracklight Berlin SLM4500 hvit 3000K

Har du spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne.

Er du elektriker eller annen profesjonell?

  • Få opptil 15% volumrabatt
  • Personlig salgskontakt
  • Lett å returnere
Kontakt oss nå

Spesifikasjoner Tracklight Berlin SLM4500 hvit 3000K

Beskrivelse Tracklight Berlin SLM4500 hvit 3000K

{{var product.name}}

Lampedirektes egen serie introduserer Tracklight Berlin SLM2000 black 3000K, som komplimenterer stil og enkelhet. LED tracklight er en energieffektiv armatur, som det er lett å installere. Den er økonomisk og er en fin erstatning for dine nåværende lyskilder. Takket være den implementerte LED teknologien er LED Tracklight Berlin produktene i stand til å jobbe over lengre tid og opprettholde samme lyseffekt gjennom hele levetiden. Den samme LED teknologien sikrer en besparelse i kostnader for strøm og vedlikehold på opptil 75% sammenlignet med tradisjonell belysning! Tracklight 3-phase fremhever en jevn flyt av lys på offentlige steder eller fremhever ulike områder eller objekter i et rom. Det kommer i et stilig og elegant, nytt design. LED Tracklight 3-phase kan brukes i både nye og elder bygninger og er et utmerket valg for kunders om ønsker belysningsløsninger av høy kvalitet. De nye LED Tracklight 3-phase produktene kan brukes til å erstatte tradisjonelle, innfelte armaturer med kompaktlysrør. Prosessen med å velge, installere og vedlikeholde har aldri vært enklere. Det er et lett bytte.

Tilgjengelig i: Svart med kabinett i aluminium.

Bruksområde

Lampedirektes egen serie inkluderer en driver og en integrert pære, som gir mange fordeler: pæren har lang levetid og en flimmerfri oppstart. På toppen av det hele sparer du energi! Dette gjør den egnet på flere steder, som kontorer og skoler, private husholdninger, hoteller, restauranter og butikker.

Bestill nå og motta siste nytt innen LED flomlys teknologi. Lampedirektes egen serie er stolt av å presentere LED Tracklight 3-phase armaturen.

Anmeldelser

Ingen anmeldelser

Er du elektriker eller annen profesjonell?

  • Få opptil 15% volumrabatt
  • Personlig salgskontakt
  • Lett å returnere
Kontakt oss nå

Har du spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne.

Please wait, adding to cart...

Elektriker henvendelse

Fyll ut feltene nedenfor, så kontakter vi deg så snart som mulig med de beste fordelene vi har for våre elektrikerkunder. Avhengig av størrelsen på firmaet ditt, kan du for eksempel få opptil 20% rabatt eller en personlig kontaktperson.

Ønsker du å komme raskt i kontakt med oss? Ring salgsteamet vårt på telefon 21607930

This option is only for professionals & companies, don't use this if you are a private customer.

Forespørselen din er sendt inn!

Vårt salgsteam vil kontakte deg så snart som mulig. Vi vil se på informasjonen din sammen og sette sammen dine personlige fordeler. Takk for din henvendelse!

We are sorry

Unfortunately you can only request a quotation if you are an installer or a company. You can always use the special tier discounts for our products.