Meny
21569812

Profesjonell eller installatør?

Oppdag dine personlige fordeler
  • Opptil 5 års garanti

  • 10000+ produkter

  • Firma: Kjøp nå betal senere

Sikker betaling

Vi sørger for at alle dine oppgitte betalingsdetaljer er kryptert og sikret på den aller beste måten. Vår nettside er så sikker som en nettside kan være. Vi er sikret med SSL. Dette betyr kort at all data som utveksles mellom deg og vår server blir kryptert. Dermed er det ingen som får tilgang til noen deler av din private informasjon. I tillegg har dine egne banker og kredittkortselskap sine sikkerhetstiltak på plass for ekstra beskyttelse. 

Betalingsmetodene
 

Visa og Mastercard
Sikker og enkel: Betalingen blir bekvemt gjennomført fra ditt kreditkort, og der er ingen ekstra tilleggsgebyr. Alle persondata og kortopplysninger over krypteret.

PayPal
Paypal er kjent for å være et av de sikreste betalingsmetodene som finnes. Det er derfor vi tilbyr dette til deg. Vi ønsker at du skal føler deg trygg når du plasserer en bestilling hos oss, og derfor tilbyr vi deg muligheten til å bruke PayPal. Velg PayPal og trykk på 'proceed' (behandle) og du vil bli spurt om å logge inn på din bruker for å gjennomføre betalingen. Trygt og enkelt.

Klarna
Når du betaler via Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du behøver aldri å oppgi dine kortopplysninger og betaler alltid etter at du fått dine varer levert.

Betaling innen 14 dager
Dette er tilgjengelig for bedrifter med et registrert organisasjonsnummer. Hvis du velger denne metoden, vil våre systemer utføre en kredittsjekk av din bedrift. Dersom du er kvalifisert vil det bli sendt en elektronisk faktura via e-post som betales innen 14 dager. Betaling om 14 dager er kun mulig dersom beløpet er høyere enn kr 465,- ekskl mva.