Meny
21569812

Profesjonell eller installatør?

Oppdag dine personlige fordeler
  • Opptil 5 års garanti

  • 10000+ produkter

  • Firma: Kjøp nå betal senereAny-Lamp entrance

 

Om Lampedirekte

Det er bedre å forebygge enn å kurere. Enkle forandringer har stor påvirkning. La oss forandre verden. Sammen.

Lampedirekte er ekspert på å tilby belysningsprodukter som pærer, tilbehehør og armaturer til Norge. Vi har vært spesialister innen belysning i mer enn 25 år og har mer enn 10.000 fornøyde kunder hvert år. Kundene våre strekker seg fra firmaer til private husholdninger, inkludert forbrukere, kontorer, fabrikker, butikker og skoler. Våres kontor og lager er beliggende i nærheten av Eindhoven, hvor også Philips og Noxion kommer fra. 

Vårt sortiment

Hos Lampedirekte tilbyr vi LED belysning i toppkvalitet fra mange A-mærker såsom anerkjente merker som Noxion, Philips, Osram,Steinel og Sylvania. Takket være vært gode samarbeid med produsentene, er vi alltid oppdatert med den aller siste utviklingen og de nyeste produktene. Dette sikrer våre kunder effektiv, holdbar og trygg belysning. LED -lyskilder er tilgjengelige i et bredt spekter av pærer og armaturer som kan belyse både rom og bygninger optimalt på grunn av de mange forskjellige lysfargene og kvalitetene. Det er også forskjellige "smarte" alternativer, inkludert dimming for dim til varme pærer, "smarte" pærer for DALI kontrollsystem og lyskilder med sensorer. Hvis du velger LED, vil du gjøre et bærekraftig valg som vil vare i flere år!

 

Noxion
Philips
LEDvance
Osram
Steinel
Sylvania


Milieuvriendelijke LED Verlichting

Vår mission

Vi ser det som vår mission å informere våre kunder om den positive virkningen LED-belysning har på miljøet. LED-belysning er dyrere å kjøpe enn tradisjonell belysning, men det varer opptil 20 ganger lenger. Dette reduserer energikostnadene til bedrifter og husholdninger sterkt. I gjennomsnitt opptil 70%! En investering i LED -belysning kommer derfor raskt tilbake. En annen fordel er at LED -lyskilder ikke inneholder skadelige stoffer som f.eks kvikksølv, som havner i miljøet. Alle materialer som brukes til LED -belysning er 100% resirkulerbare! Ved å tilby våre kunder å bytte til LED -belysning, sparer vi verden tonn CO2 -utslipp hvert år. Målet vårt er å øke dette beløpet enda mer. Bare sammen kan vi gjøre en forskjell!

 Mere initiativ...

Vi har som mål å være CO2-nøytrale innen 2023. Det ønsker vi å oppnå gjennom salg av LED-belysning, men også ved å investere i gjenplanting av trær. For å redusere mengden av karbon i luften samarbeider vi med Land Life Company for å plante trær på områder som tidligere har blitt skadet som følge av for eksempel urbanisering eller skogbranne!!

 

Energieneutraal

Hva har vi oppnådd sammen så langt?

I Portugal har vi allerede plantet 6.546 trær i Freguesia de Tavares regionen, for å dekke CO2-utslippene våre. Som et resultat vil ca. 1.432 tonn karbon bli filtrert ut av luften i løpet av de neste 40 årene. Med denne skogplantingen har vi gjenskapt 9,12 hektar jord, noe som er til glede for både mennesker og dyr. Disse tallene vil øke i årene som kommer fordi vi fortsetter å plante trær hvert år med Land Life Company for å kompensere vårt CO2-avtrykk fra året før.Jobbe hos Lampedirekte?

Vi leter alltid etter dyktige nye kolleger, er du interessert i å jobbe i Lampedirekte, et dynamisk selskap med flere muligheter, og er du frisk på et utenlandsopphold i Nederland? Klikk på jobbsiden vår!Any-Lamp Interior

Hvor finner du oss?

Vårt kontor ligger i nærheten av Eindhoven. Dette er lysets by og hjemsted for ledende selskaper som Noxion og Philips. Philips er belysningsprodusenten som har satt Eindhoven på kartet. På bare noen få år har vi vokst fra 25 ansatte til mer enn 200 med kontorer i Nederland, Tyskland, Frankrike og Taiwan.

Lampedirekte kan nås på følgende adresse nedenfor. Vær oppmerksom på at vi ikke kan håndtere returnerte varer som sendes direkte til denne adressen. Se vår returside angående retur.VarelagerLampedirekte.no
Hooge Zijde 30A
5626 DC Eindhoven
Nederland

Øvrige oplysninger:

  • Organisasjonsnummer: 916940688
  • Momsregistreringsnummer: NO916940688
  • EORI nummer: NL852832515