• Fri frakt på ordrer over kr. 1250,-
  • Firma: Kjøp nå betal senere
  • Bestil mer, betal mindre
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • All-in garanti inntil 5 år

Om lampedirekte.no

lampedirekte.no er ekspert på å tilby belysningsprodukter som pærer, tilbehehør og armaturer til Norge. Vi har vært spesialister innen belysning i mer enn 25 år og har mer enn 10.000 fornøyde kunder hvert år. Kundene våre strekker seg fra firmaer til private husholdninger, inkludert forbrukere, kontorer, fabrikker, butikker og skoler.

Selv om vi selger de fleste produktene våre i Europa, begrenser vi oss ikke. Vi mottar ordre fra både Amerika, Afrika, Oceania og Asia. Lageret vårt ligger i Nederland. Denne strategiske plasseringen i hjertet av Europa, gir oss mange muligheter. Herfra er vi i stand til å betjene våre kunder fra hele verden.

Som selskap karakteriseres vi av vår sosiale bevissthet. Vi fokuserer på å møte våre kunders høye krav, samtidig som vi gjør verden til et grønnere sted. Dette er det ikke mulig å oppnå uten at hele teamet jobber hardt og samarbeider om å:

 

1.       Bare tilby merker av høy kvalitet

Alle produktene i vår store katalog er fra anerkjente merker som Philips, Osram, GE og Sylvania. Takket være vært gode samarbeid med produsentene, er vi alltid oppdatert med den aller siste utviklingen og de nyeste produktene. Vi streber etter å tilby våre kunder produkter av topp kvalitet til best mulig pris. Dette er mulig fordi vi overvåker markedet nøye og har en sterk innkjøpspolitikk. Dersom du skulle komme over et bedre tilbud, er du velkommen til å kontakte oss for å se hva annet vi kan tilby deg. Finn ut mer om våre fordeler, ved å sjekke: 'Hvorfor kjøpe hos lampedirekte.no?'

 

2.       La kundene våre føle seg hørt

Vi er overbevist om at tid er verdifullt. Derfor kan vår kundeservice kontaktes via en telefon eller en e-post. Ingen lange køer og ingen ubesvarte spørsmål. Vår kundeservice er et nøye utvalgt team, med de aller beste ferdigheter innen kundebehandling. Hos lampedirekte.noer vi i stand til å erstatte din nøling med gode valg! Føl deg hørt og ivaretatt av vårt vennlige team! 

 

3.       Å stadig bli grønnere og mer miljøvennlige

'Nyeste teknologi' og 'belysning' – det er ikke mange ord som står mer i motsetning til natur, et grønnere miljø og økologi. Heldigvis har kundene blitt mer opptatt av “grønn mote”. For oss er det ikke bare mote - Grønn lampedirekte.no er en dypt motivert ide som er rotfestet i organisasjonens kultur og retningslinjer. Sammen sikrer disse at vi ikke skader miljøet vi lever i. Alle handlinger vi gjør, gjøres med miljøet i tankene. Alt vi gjør i dag vil påvirke morgendagen.  Hvert eneste ark papir og hver eneste KW energi blir utnyttet fullt ut. Fremtiden avhenger av oss. "Grønn" er vår organisasjons fremste tanke.

 


For å etterleve konseptet vi har snakket om over her, bestemte vi oss for å introdusere noen store forandringer:


·         Fakturaer sendes ikke lenger ut i papirform, kun på e-post. Etter hver betaling vil kundene motta en e-post med ordrebekreftelse og faktura vedlagt som et pdf document.

·         På kontoret bruker vi bare resirkulert papir. Vi skriver bare ut det aller mest nødvendige. Vi ber alle våre leverandører og partnere om å bare jobbe via e-post i stedet for papir/post.

·         Når det er mulig, anbefaler vi våre kunder å bytte til energibesparende løsninger, som LED pærer, som kan gi en energibesparelse på opptil 80%.

 

Det er bedre å forebygge enn å kurere. Enkle forandringer har stor påvirkning.

La oss forandre verden. Sammen.