• Fri frakt på ordrer over kr. 1250,-
  • Firma: Kjøp nå betal senere
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • All-in garanti inntil 5 år

Forespørselen din er sendt inn!

Vårt salgsteam vil kontakte deg så snart som mulig. Vi vil se på informasjonen din sammen og sette sammen dine personlige fordeler. Takk for din henvendelse!

We are sorry

Unfortunately you can only request a quotation if you are an installer or a company. You can always use the special tier discounts for our products.

Leter du etter en butikk som kan tilby hjemmet og firmaet ditt den perfekte belysningsløsningen? Ikke vær bekymret! Du har kommet til rett sted!

 

lampedirekte.no, Europas beste engrosselger innen belysning

warehouse

Lampedirekte er Europas beste engrosselger innen belysning på nettet. Vi har et stort utvalg av produkter med topp kvalitet. Vi fører Philips, Osram og Sylvania. Vi har inkorporert alle disse for å kunne tilby deg alle muligheter til å få dekket ditt behov.

Det riktig lys på jobben - en god belysningsløsning er viktig for at utføre jobben din best muligt. LED-lyskilder er den riktig løsnining økonomisk og miljømessig.

 

 

Lysrør eller halogen, LED eller damplamper… vi tar dine tvil og omgjør dem til valg! Du vil oppdage at pærenes produktbeskrivelse er beriket med alternative produkter, foreslått av våre eksperter. Fra profesjonelle til private, fra funksjonelle til dekorative, våre pærer dekker alle bruksområder. Netthandel hos oss er enkelt og effektivt.